Ledd i  universitetenes forskningformidling er de årlige forskningsdagene i september, med info-torg over to dager (i år 21.-22.september) i mange byer. Forskningsgruppa "Liquid biopsies" i lungekreft ved NTNU deltok på en egen Forskernatt for ungdom i videregående, med perlekjeder som DNA-imitasjoner og mulighet til bl.a. å prøve bronkoskopi. Godteri på reagensglass (med fakta om kreft på etikettene) bidro også til godt besøk, forteller patologen Sissel Gyrid Fleim Wahl fra St.Olavs.

En ruvende kollega er gått bort. Bjørn vil ikke bare huskes for sin forskning på HPV og sitt virke innen cytologien, men også for sitt vennlige vesen. Kollegaer ved OUS har skrevet minneord.

Den 30. europeiske patologi-kongressen er over. Fra 8.-12.september deltok norske patologer i Bilbao, som må være blant europas flotteste byer.

Torill Sauer går snart av og universitetet er ute i god tid med utlysning av akademisk stilling, men med kort søknadsfrist. 1. oktober går fristen for å søke overlegestilling, kombinert med professorat eller førsteamanuensis i 60/40 % fordeling.

Siste nyheter

Aktivitetskalender

Kommende aktiviteter

Ingen aktiviteter funnet

Hold av 7.-8.mars: Frist for nøtter og sammendrag: 2.januar!
Mer informasjon finner du her.

Patologene er viktige samarbeidspartnere når det gjelder diagnostisering og forskning, og forvalter landets største biobanker.

Hold av 7.-8.mars: Frist for nøtter og sammendrag: 2.januar!
Mer informasjon finner du her.