Tidsskriftet: Scandinavian Neurotraume Commitee har nylig publisert retningslinjer for minimale, lette eller moderate hodeskader hos barn. Les hele artikkelen i Tidsskriftet her. 

 

18. til 20. januar 2017 i Bergen. Hold av datoene! Ta en titt på deres egen nettside her. Fullstendig program og påmelding kommer snart. Frist for innsendelse av frie foredrag 16. desember. 

Leder og nestleder i Dagens Medisin og fraråder smertefulle uvitenskapelige forsøk på behandling. Les hele innlegget her

Diagnostikk, tverrfaglig samarbeid, juridiske forhold og en praktisk tilnærming til barnemishandling, omsorgssvikt og seksuelle overgrep. Kurs på Haukeland Universitetssykehus 13/02 til 14/02. Se i kurskatalogen her. 

Siste nyheter

Ingen aktiviteter funnet

Kurskatalogen

Kommende kurs

Finn kurs:


Norsk barnelegeforening (NBF) er en fagmedisinsk forening innen Den norske legeforening og arbeider både for barnas og barnelegenes interesser. Meld deg inn!

Norsk barnelegeforening sine veiledere i akutt og generell pediatri er lagt over på Helsebiblioteket sine sider.

Har du kommentarer eller tips til oss, kontakt nettredaktør Zanira Ansari på pedweb@barnelegeforeningen.no

Fra Zanzibar til Hammerfest: les blant annet om en barneleges arbeidsopphold i Zanzibar, en sjelden kasuistikk, Vårmøte i Hammerfest og mye mye mer her