Norsk endokrinologisk forening

Oppdateringer på side Tusen takk for innsatsen med å oppdatere veilederen i forkant av Vintermøtet!

AstraZeneca og Norsk Endokrinologisk Forening (NEF) ønsker både unge lovende og etablerte forskere fra hele Norge velkomne til å søke om forskningsstipend innen diabetes.

Stipendet på 75 000 NOK er ment å stimulere klinisk forskning i Norge innen terapiområdet diabetes. Alle leger som forsker innen dette feltet er velkomne til å søke. Send søknad innen 20.09.18 til atle.berger.egeland@astrazeneca.com

Gjennomgang av søknadene utføres av en uavhengig komite oppnevnt av Norsk Endokrinologisk Forening. For ytterligere detaljer, se vedlegg.

Abstracts og programmet for Vintermøtet 7. - 9. mars 2018 på Geilo vil bli liggende lett tilgjengelig  (link til høyre) i noen uker til før det flyttes til arkiv. Takk for konstruktive, hyggelige og lærerike dager!

Alle medlemmer skal ha fått informasjon om dette kurset. https://esepostgraduate2018.hu/

 

Fortsatt mulig å melde seg på. Program vedlagt til høyre.

 

Registration Desk: Contact No. :  +36302109670. Email :  judit@meetingsandmore.hu

 

Norsk Thyroideagruppe arrangerer nasjonalt seminar:Nye trender i behandling av pasienter med cancer thyroidea. Dette seminaret vil ta for seg nye trender i behandling av cancer thyroidea.

Sted: Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen. Dato: 8. februar 2018. Tid: Kl 10-17

Oppdatertprogram til høyre. Det er avsatt over én time for kasuistikkpresentasjoner og paneldebatt. For denne sesjonen er det ønskelig at hver enkelt deltaker på forhånd sender inn egne kasuistikker (gjerne problemkasus) for diskusjon av panel og plenum. Send gjerne inn bildemateriell. Kasuistikker for paneldebatt sendes til: trond.bogsrud@unn.no.

Siste nyheter

Ingen aktiviteter funnet