Samstemming av medisinlister - video og bruksanvisning

Ill: ColourboxEPJ-løftet er et initiativ for utvikling av allmennlegenes elektroniske journal.  Se hjemmesiden for NFA's referansegruppe for EPJ.

Verktøy for samstemming av medisinlister mellom epikriser og EPJ har stått øverst på ønskelisten for NFAs EPJ-løft.  Under Våruka i Bodø 22.-26. april 2013 blir nyutviklet og testet programvare som spiller sammen med  Infodoc, SystemX og Profdoc 2,3 og Vision presentert.

Verktøyet er beskrevet her. (NB det er her skrevet at samstemming kan ta 1,5 til 30 timer i praksis per uke; det skal stå 1,5 til 3 timer)

Se bruksanvisninger fra de enkelte leverandører i høyre marg. Under prosjektet var forutsetningen at verktøyet skulle bli sendt ut fra EPJ-leverandørene ved  oppdatering vår/forsommer 2013. Alle Infodoc brukere har hatt tilgang til verktøyet siden april 2013. Pr. februar 2014 er det fortsatt mange brukere av Winmed2 og Vision som ikke har tilgang til verktøyet, som for dem er innbygd i Forskrivningsmodulen for eresept.

Forskrivningsmodulen er utviklet av Helsedirektoratet og trenges for å bruke e-resept med CGM-produktene Winmed2 og Vision.

Programmet overtar ikke legens gjennomgang  av medisinlister, men gjør arbeidet lettere.

Helsedirektoratet har finansiert utviklingen.   

 

 

Mer om emnene

Veiledning ligger her.

Start video her:
Video....
 

 

 

Se brukerveiledningen her.  All hjelpefunksjon bygges inn i forskrivningsmodulen og hentes opp ved å taste F1.
Se video med veiledning: Video.. .