Det ble dessverre ikke utført opptak av videoundervisningen den 29/11 der Morten Engstrøm snakket om "Skåring av respiratoriske hendelser under Polysomnografi".  Morten har vært snill og oversendt presentasjonen i Pdf-format. Denne finner du link til på samme sted som du finner link til videoopptakene, se nederst på siden der det er link til presentasjoner.

March 15-17, 2017  Kuopio Music Centre 

We cordially welcome you to participate in the Joint Meeting of Nordic Congress of Clinical Neurophysiology & Kuopio Epilepsy Symposium, which will take place on March 15 – 17, 2017 in Kuopio Music Centre, Kuopio, Finland.

Spesialsykehuset for epilepsi (SSE) har på oppdrag fra Helsedirektoratet ledet arbeidet med å utarbeide en kunnskapsbasert retningslinje for utredning, behandling, oppfølging og rehabilitering av pasienter med epilepsi. Den foreligger nå både som App og som nettside.

Kvalitetsutvalget har laget et spennende og variert program for vårens videomøter/videoundervisning. Du finner fullstendig oversikt ved å klikke på overskriften eller Les mer.... 

Siste nyheter

Ingen aktiviteter funnet

Kurskatalogen

Kommende kurs

Finn kurs: