Høstmøte 2016

Hold av datoene fredag 11. og lørdag 12. november når NFL tradisjonen tro arrangerer høstmøte på Grand Hotel i Oslo. Detaljert program og link til påmelding kommer, men vi kan allerede friste med...

Fredag blir det foredrag om interstitielle lungesykdommer, ergospirometri og nye førerkortforskrifter, i tillegg til frie foredrag og kasuistikker der beste foredrag og kasuistikk blir premiert med 5000 kroner hver. 

På lørdag blir det først foredrag om lungekreft (retningslinjer for diagnostikk, behandling og oppfølging) før dagen avsluttes med Chiesis symposium om sykdom i de små luftveier ved astma hos voksne. 

I tillegg til faglig program blir det generalforsamling og diskusjon rundt aktuelle saker; blant annet vil leder av spesialistkomiteen Erik Dyb Liaaen snakke om de nye spesialistreglene og Aina Akerø, NFLs delegat til ERS, vil snakke om blant annet kollektivt medlemskap i ERS.

Som tidligere blir det utstillinger og, ikke minst, middag på Grand Hotell fredag kveld med underholdning og prisutdeling.