Det hersker ingen som helst tvil om at Nordlandssykehuset er i endring. Stillaser, høye gjerder, sperringer, brakkerigger og bygningsarbeider iført hjelm og neongule jakker gir et inntrykk av hektisk byggeaktivitet. Er det mulig å drive sykehus under slike omstendigheter? 

I motsetning til Nordlandssykehuset som ombygges på alle kanter, er det større restriksjoner på byggtekniske endringer hos Curato som holder til i den verneverdige Sjøfartsbygningen i Bodø. Men det er en travel avdeling styret møter denne solfylte onsdagen i mai. 

Kirkenes.  Girkonjárga.  Kirkkoniemi. Nesten så langt øst som en kan komme i vårt langstrakte land, helt inn mot den russiske grense, ligger dette gudsforlatte sted av en gruveby - om en skal tro Ellisif Wessel. 

MR-undersøkelser er tidkrevende. Dette oppleves som ubehagelig for mange syke, og setter begrensninger på hvor raskt pasienter kan undersøkes. Ny matematikk fra prisbelønte matematikere gjør at tidsbruken ved MR-undersøkelser kan kuttes ned til en sjettedel.

Siste nyheter

Ingen aktiviteter funnet

Kurskatalogen

Kommende kurs

Finn kurs:


Annonser