Årets landsstyremøte finner sted 30. mai – 1. juni 2017, Scandic Parken, Ålesund, og arrangeres av Møre og Romsdal legeforening.


Etter en engasjert debatt om styringsmodellen i sykehusene, vedtok landsstyret å jobbe for å avvikle de regionale helseforetakene i neste stortingsperiode.


Christer Mjåset er ny visepresident, i tillegg har sentralstyret fått en rekke nye medlemmer.


Fastlegenes viktige funksjon må utvikles for å møte dagens og morgendagens utfordringer.


Stort engasjement og sterk bekymring for et økende press på den offentlige helsetjenesten preget årets helsepolitiske debatt.


Valgkomiteen la tirsdag frem sin innstilling til nytt sentralstyre.


Legeforeningen har i dag delt ut en rekke priser til leger og forskere. For første gang mottar en lege i primærhelsetjenesten Legeforeningens lederpris.


President Marit Hermansen var klokkeklar da hun åpnet landsstyremøtet i Ålesund. Legeforeningen vil med en tydelig og samlet stemme si høyt ifra om utfordringene i helsevesenet.


Underveis vil det bli lagt ut både livesendinger og opptak fra landsstyremøtet. Følg dem på foreningens Facebookside.


Kan vi unngå et todelt helsevesen der størrelsen på lommeboka er avgjørende, eller er vi for sent ute? Legeforeningen tar denne og andre viktige debatter om helsetjenesten på landsstyremøte i Ålesund denne uken.


Legeforeningen er i ferd med å få nye nettsider. Komm innom standen vår eller ta en titt på det nye søket eller Min side