På Valgmøtet til Norsk medisinstudentforening (Nmf) 15. oktober velges representanter til nasjonale verv i foreningen, og vi søker engasjerte medisinstudenter som kan tenke seg å stille til valg! 

I august skal Nmf skrive nye kontrakter for både klinisk og forskningsutveksling som gjelder sommeren 2018-vinter 2019. Derfor ønsker vi å vite hvor du kunne tenke deg å dra på utveksling! Svar på denne undersøkelsen for å påvirke hvilke land vi skriver kontrakter med. Det tar under 2 min å svare!

Har du lyst til å delta på workshops med ulike tema i Varna, Bulgaria? 15.-22. juli arrangeres Sub-Regional Training(SRT) hvor du kan lære mer om folkehelse, utveksling, medisinsk grunnutdanning eller menneskerettigheter, samtidig som du lærer hvordan du selv kan holde trainings.

Når nærmere 1000 medisinstudenter fra over 100 ulike land møtes for å diskutere politikk og lære av hverandre, er det mange ulike synspunkt som fremmes. Nmf sto i spissen for norske studenter - dette er en oppsummering av de viktigste sakene som ble diskutert.

Ingen aktiviteter funnet

Kurskatalogen

Kommende kurs

Finn kurs:


Hva skjer i ditt lokallag?

.