Nyheter

search

Periode

  • År: Måned:

119 sider. Side 1 av 6

Rekkefølge:

Derfor er jeg lege - Aldri angret på valget

- På medisinstudiet i Ungarn blir du kastet inn i anatomifaget fra dag en. Du ser døde kropper og må raskt lære deg å håndtere dette. Selve studiet krever at vi leser og pugger mye, det forventes at du plukker opp mye selv og at du følger godt med på forelesningene, sier Andreas Gimnes, medisinerstudent, Budapest, Ungarn.

UNICEF er ny samarbeidspartner med MedHum aksjonsåret 2018

Stemmene er talt og nå kan det nye prosjektet ENDELIG offentliggjøres!! 
Resultatet fra avstemningen viste en klar vinner, nemlig: UNICEF - som blir MedHum’s nye samarbeidspartner i aksjonsåret 2018!

Medlemsundersøkelse

I året som kommer skal Nmf legge en strategisk plan for de 3 neste årene, der vi vil konkretisere hva det er Nmf skal jobbe mest med og hva medlemmene våre vil ha fra oss. Derfor spør vi nå dere, medlemmer av Nmf og medisinstudenter hva dere trenger fra oss. Hva er det som er viktig for dere?

Nmf sitt landsmøte i Trondheim 24. – 26. mars

Helgen 24. – 26. mars arrangeres Norsk medisinstudentforening (Nmf) sitt landsmøte i Stjørdal, rett ved Trondheim Lufthavn. Landsmøtet er foreningens høyeste organ, og setter føringene for Nmf’s politikk og arbeid det neste året.

Ny mulighet for Nmf Oslo og Nmf Utland: bli med Nmf på forskningskonferanse

Er du interessert i global helse, og kunne tenke deg å delta på forskningskonferanse innenfor feltet? Nå har du muligheten til å reise på GLOBVAC studentkonferanse 13. mars, og hovedkonferansen 14.-15. mars i Trondheim. For å få med medlemmer fra alle lokallag åpner vi i denne omgang for søknader fra Nmf Oslo og Nmf Utland. Søknadsfrist 4.februar kl. 23.59. 

Evidence and Reality - Mind the Gap

Er du interessert i global helse, og kunne tenke deg å delta på forskningskonferanse innenfor feltet? Nå har du muligheten til å reise på GLOBVAC studentkonferanse 13. mars, samt hovedkonferansen 14.-15. mars i Trondheim. Nmf åpner for søknader til reisestøtte for våre medlemmer, og håper å høre fra deg!

Søk MedHum-aksjonen 2018!

Søknadsprosessen til å være MedHum 2018 sitt innsamlingsprosjekt er nå åpnet.
Vedlagt ligger krav til prosjektsøknad, samt MedHum sine statutter. Søknadsfristen er 01.02.17 kl 23.59.


Vi søker assistent til Internasjonalt ansvarlig!

Det opprettes en ny posisjon i Nmf, nemlig en assistent til Internasjonalt ansvarlig. Hensikten med dette er å bedre Nmf sin aktivitet i IFMSA igjennom året, og bedre delegasjonenes aktivitet på møtene. 

MedHum søker styremedlemmer

Vil du være med å forme en av Norges største studentdrevne innsamlingsaksjoner? MedHum 2018 søker tilitsvalgte til sentralstyret! 

Etter streiken – kva skjer no?

Under streiken og på streikearrangement blei det ropt, rappa og sunge «Vi gir oss aldri!», både på scenar, sosiale media og i fleisen på Bent Høie. Så vart streiken stoppa, og plutseleg er det heilt stille, mange konstaterer resignert at me tapte, og du lurer kanskje på om alle berre har gitt seg, sjølv om dei sa at dei aldri skulle gjere det. Kva har skjedd?

Har du lyst til å delta på spennende IFMSA møte i Montenegro?

Vi søker etter engasjerte Nmf medlemmer som interesserer seg for global helse, menneskerettigheter, internasjonalt samarbeid og ikke minst vilje til å ta med seg inspirasjon og idéer fra generalforsamlingen tilbake til sitt lokallag - dette vil du ikke gå glipp av!

Utveksling 2017

Vi kan ENDELIG dele med dere til hvilke land dere kan reise på utveksling i 2017/2018! 

Løsning i Polensaken

Norge og Polen har inngått en avtale som sikrer norske medisinstudenter i Polen norsk autorisasjon etter fullført utdannelse.

Søk MedHum 2018!

Kunne du tenke deg å være en del av Norges største humanitære studentorganisasjon?

Medisinstudentane støttar legane i streiken

Alle medisinstudentar ønskjer i framtida å gjere ein god og trygg jobb for pasientane våre, og ønskjer moglegheita til eit familieliv ved sida av karrieren. Difor er ikkje dette berre legane sin kamp, men òg medisinstudentane sin kamp.

Kandidater til valgmøtet 2016

Kandidatene til valgmøtet 2016 er klare. Her finner du informasjon om Valgmøtet 2016, som arrangeres 16. oktober på Soria Moria hotell og konferansesenter.

Prosjektkonkurranse

Er du engasjert i et spennende prosjekt? Nå har nettopp ditt prosjekt en unik mulighet til å stikke av med 10 000 kr! Nmf arrangerer for tredje gang en prosjektkonkurranse hvor vi ønsker å hjelpe prosjekter med videre utvikling og kompetansebygging. 

Mentorordning for studenter

Mentorordningen har som formål å gi medisinstudenter på alle trinn av utdanningen et innblikk i allmennmedisinsk fag- og yrkesutøvelse. Prosjektet er et samarbeid mellom NFA og Norsk medisinstudentforening (Nmf).

Still til valg - Valgmøtet 2016

På Valgmøtet til Norsk medisinstudentforening (Nmf) 16.10.16 velges representanter til nasjonale verv i foreningen, og vi søker i denne sammenheng engasjerte medisinstudenter som kan tenke seg å stille til valg.

En sliten lege er en farlig lege

Informasjon om sykehusstreiken til våre medlemmer

 

119 sider. Side 1 av 6

.