UTLYSNING: SRT i Praha 27. apil - 1. mai

Har du lyst til å dra til Praha for å lære om utveksling? 27. april – 1. mai arrangeres det en Sub Regional Training (SRT) med fokus på i utveksling i Praha, Tsjekkia. Nå har du mulighet til å delta!

UTLYSNING: SRT i Praha 27. apil - 1. mai

SRTs er et kurshelg-konsept hvor det arrangeres flere forskjellige workshops, som gjør at det blir et større event med rundt 60-70 deltagere fra alle verdens hjørner. Dette er en kjempefin arena for sosialisering, for selvutvikling og for å lære mer om arbeidet til IFMSA. Du vil få nyttige verktøy, utfordre deg selv, lære hvordan studentundervisning kan gjøres mer engasjerende og interaktivt og samtidig ha det kjempe gøy!

I Praha arrangeres det en PRET-workshop (TNT-workshopen er dessverre fylt opp), som er rettet mot alle som er interessert i utveksling innen IFMSA. Nmf dekker opptil 3000 kr for fly og deltageravgjift (inkluderer mat og overnatting). Er dette noe som høres interessant ut? :D 

Slik søker du:Send et motivasjonsbrev til Internasjonalt ansvarlig Øyvind Rustan på internasjonalt@medisinstudent.no innen 5. April kl.23:59. I motivasjonsbrevet skriver du litt om din motivasjon og om hvordan du tenker å nyttiggjøre deg av den kunnskapen du tar med deg tilbake. Har du spørsmål er det bare å ta kontakt på samme e-post :).

OBS: Søknaden går kun på støtte fra Nmf, du må også søke om plass på workshopen også. Det gjøres på hjemmesiden, som du finner HER.

--------------------------------------------------------------------------------------------------


PRET - Professional & Research Exchange Training

PRET er et kurskonsept i regi av SCORE og SCOPE. Dette er trainings innen utveksling for alle forskjellige nivåer innen utveksling, og til og med for de som er kontaktpersoner og interessert i utveksling på et generelt nivå. Kurset er veldig bra for å lære "the basics" innen utveksling, men også hvis man vil utdype seg litt mer i kompliserte tema.

.