I serien «Forskere i patologi» presenterer Forskningsutvalget denne gangen Ben Davidson, patolog ved OUS/Radiumhospitalet og professor ved UiO. Forskning er ikke minst viktig for diagnostikken, påpeker han, med ringvirkninger både for kvalitetssikringsarbeid og metodeutvikling.
Elisabeth Wik i FU har intervjuet Ben.

For deg som trenger tilskudd til forskning, vil arrangere et møte, dra på kurs eller kongresser, eller feks. ønsker utenlandsopphold til fordyping: siste mulighet for å søke DNPs fond er 30.januar!

Enda kortere er den hvis du vil være med på ESP's Academy til fremme av forskning i juni i Brussel: Fristen der er 12.januar - og først må den innom DNP for anbefaling. Så her må du hive deg rundt!

Styret har hatt nok et aktivt år. Leder i DNP, Ying Chen, oppsummerer året med en hilsen til oss alle. Samtidig takker hun for seg. Ying har sittet som leder i tre perioder. Årsmøtet vil vise oss hvem som vil "hoppe etter Wirkola"..

Medisinstudentene ved Universitetet i Oslo setter pris på god undervisning. Hvert år kårer avgangskullet den beste underviseren i det siste studieåret. Professor Else Marit Løberg  ved OUS Ullevål gir dem patologiundervisning som engasjerer, som forstås og som huskes. 

Siste nyheter

Aktivitetskalender

Kommende aktiviteter

Ingen aktiviteter funnet

Kurskatalogen

Kommende kurs

Finn kurs:


Hold av 7. - 9. mars 2018 for kurs og årsmøte i DNP!
Frist for innsending av alle typer bidrag: 15.januar 2018
Se detaljer i vedlegg her.
Påmelding via Kurskatalogen.

Patologene er viktige samarbeidspartnere når det gjelder diagnostisering og forskning, og forvalter landets største biobanker.