Kjære venner og kollega!

Tradisjon tro og 4. året på rad inviterer Østfold Legeforening til Årsmøteseminar lørdag 1. og søndag 2. april 2017, Støtvig hotel, Larkollen.

Kjære venner

Styret i Østfold Legeforening har etablert en lukket gruppe for medlemmer av ØLF på FB. Søk oss opp og be om medlemskap, vi godkjenner fortløpende basert på medlemslistene våre. Lederne for alle yrkesforeningene har administratorrettigheter.

I samarbeid med Gynekologisk avdeling SØ og praksiskonsulent Karoline Lund inviterer  kurskomiteen i Østfold legeforening til Klinisk emnekurs i gynekologi og svangerskapsomsorg

Sted: Quality Hotell Sarpsborg

Tid: Fredag 06.01.17 - lørdag 07.01.17

I samarbeid med Nevrologisk avdeling, SØ og praksiskonsulent Dag Eivind Syverstad inviterer kurskomiteen i Østfold legeforening til Klinisk emnekurs i Nevrologi.

Siste nyheter

Aktivitetskalender

Kommende aktiviteter

Ingen aktiviteter funnet

Kurskatalogen

Kommende kurs

Finn kurs:


Her finner du årsmeldingene til Østfold Legeforening (ØLF). I årsmeldingene kan du se hva lokalforeningen har jobbet med samt oppsummeringer og aktualitet fra de ulike yrkesforeningene.

Kan være nyttig om du lurer på hva som skjer...

Her kan du finne en kort liste over planlagte kurs i regi Østfold Legeforening. Du vil også finne dem nederst under "kalender"