Har du lyst til å delta på workshops med ulike tema i Varna, Bulgaria? 15.-22. juli arrangeres Sub-Regional Training(SRT) hvor du kan lære mer om folkehelse, utveksling, medisinsk grunnutdanning eller menneskerettigheter, samtidig som du lærer hvordan du selv kan holde trainings.

Når nærmere 1000 medisinstudenter fra over 100 ulike land møtes for å diskutere politikk og lære av hverandre, er det mange ulike synspunkt som fremmes. Nmf sto i spissen for norske studenter - dette er en oppsummering av de viktigste sakene som ble diskutert.

Har du lyst til å dra til Praha for å lære om utveksling? 27. april – 1. mai arrangeres det en Sub Regional Training (SRT) med fokus på i utveksling i Praha, Tsjekkia. Nå har du mulighet til å delta!

Som et trofast medlem av den internasjonale medisinstudentforeningen (IFMSA) får vi mange muligheter til å delta på kurs rundt i verden. Vi ønsker derfor å åpne døren til disse mulighetene for alle våre medlemmer - er du interessert i å delta på et kurs i Europa i 2017?

Ingen aktiviteter funnet

Kurskatalogen

Kommende kurs

Finn kurs:


Hva skjer i ditt lokallag?

.