Våren 2018 har Nmf lyst til å arrangere en trainingshelg for våre medlemmer. Dette er helg der man kan bli kurset i hvordan man skal holde gode og interaktive kurs og man blir deretter en Trainer/Trener som igjen kan holde kurs i mange ulike soft-skills eller bruke kunnskapen til å gjøre andre kurs mer interessante og interaktive.

MedHum søker deg som er både kreativ og ryddig og ønsker å planlegge tidenes MedHum-arrangement sommeren 2018!

Brenner du for temaer som global helse, folkehelse, utveksling mm? Har du vært med i ett av Nmf sine prosjekter tidligere? Har du og vennene dine en god idè for et nytt prosjekt, men ikke vet helt hvordan dere setter i gang? Isåfall, så er det DEG og vennene dine vi er på utkikk etter!

Ingen aktiviteter funnet

Kurskatalogen

Kommende kurs

Finn kurs:


På Valgmøtet til Norsk medisinstudentforening (Nmf) 15. oktober velges representanter til nasjonale verv i foreningen, og vi søker engasjerte medisinstudenter som kan tenke seg å stille til valg! 

Hva skjer i ditt lokallag?

Visste du at Nmf og ANSA samarbeider om å ivareta medisinstudenter i utlandet? Vi anbefaler at utenlandsstudenter er medlem av begge foreninger, og tilbyr rabattert dobbeltmedlemsskap for dette. 

.