1. november åpner søknadsskjema for utveksling med Nmf i perioden mars 2018 til mars 2019. Nmf har tre typer utveksling, forskningsutveksling, klinisk utveksling og preklinisk utveksling. 

Er du interessert i global helse, liker å reise og har lyst til å hjelpe til med det internasjonale arbeidet til Nmf? Da er dette et verv som passer perfekt for deg! Frist 10. november

1. - 7. mars arrangeres generalforsamlingen til IFMSA (International Federation of Medical Students’ Association) i Egypt. Er du interessert i global helse, menneskerettigheter og internasjonalt arbeid, er dette en mulighet du ikke vil gå glipp av!

Interesse for kvalitet og pasientsikkerhet? Legeforeningens årlige konferanse "Enkelt og håndterlig – forbedringsarbeid i praksis» har et spennende program!

Ingen aktiviteter funnet

Kurskatalogen

Kommende kurs

Finn kurs:


På Valgmøtet til Norsk medisinstudentforening (Nmf) 15. oktober velges representanter til nasjonale verv i foreningen, og vi søker engasjerte medisinstudenter som kan tenke seg å stille til valg! 

Hva skjer i ditt lokallag?

Visste du at Nmf og ANSA samarbeider om å ivareta medisinstudenter i utlandet? Vi anbefaler at utenlandsstudenter er medlem av begge foreninger, og tilbyr rabattert dobbeltmedlemsskap for dette. 

.