Alle medisinstudentar ønskjer i framtida å gjere ein god og trygg jobb for pasientane våre, og ønskjer moglegheita til eit familieliv ved sida av karrieren. Difor er ikkje dette berre legane sin kamp, men òg medisinstudentane sin kamp.

Kandidatene til valgmøtet 2016 er klare. Her finner du informasjon om Valgmøtet 2016, som arrangeres 16. oktober på Soria Moria hotell og konferansesenter.

Er du engasjert i et spennende prosjekt? Nå har nettopp ditt prosjekt en unik mulighet til å stikke av med 10 000 kr! Nmf arrangerer for tredje gang en prosjektkonkurranse hvor vi ønsker å hjelpe prosjekter med videre utvikling og kompetansebygging. 

Mentorordningen har som formål å gi medisinstudenter på alle trinn av utdanningen et innblikk i allmennmedisinsk fag- og yrkesutøvelse. Prosjektet er et samarbeid mellom NFA og Norsk medisinstudentforening (Nmf).

Siste nyheter

Ingen aktiviteter funnet

Kurskatalogen

Kommende kurs

Finn kurs:


På Valgmøtet til Norsk medisinstudentforening (Nmf) 16.10.16 velges representanter til nasjonale verv i foreningen, og vi søker i denne sammenheng engasjerte medisinstudenter som kan tenke seg å stille til valg.

Hva skjer i ditt lokallag?

.