Legeforeningen engasjerer seg nå i den internasjonale kampanjen Choosing Wisely (Gjør kloke valg). Den handler om å hindre overdiagnostisering og overbehandling ved å oppmuntre klinikere og pasienter til å velge trygge og gode helsetjenester. 

Som medlemsforening i IFMSA, den internasjonale medisinstudentfederasjonen, får Nmf-medlemmer mulighet til å engasjere seg i internasjonalt arbeid med global helse. Har du lyst til å jobbe i WHO?

På Valgmøtet til Norsk medisinstudentforening (Nmf) 15. oktober velges representanter til nasjonale verv i foreningen, og vi søker engasjerte medisinstudenter som kan tenke seg å stille til valg! 

I august skal Nmf skrive nye kontrakter for både klinisk og forskningsutveksling som gjelder sommeren 2018-vinter 2019. Derfor ønsker vi å vite hvor du kunne tenke deg å dra på utveksling! Svar på denne undersøkelsen for å påvirke hvilke land vi skriver kontrakter med. Det tar under 2 min å svare!

Ingen aktiviteter funnet

Kurskatalogen

Kommende kurs

Finn kurs:


Hva skjer i ditt lokallag?

Visste du at Nmf og ANSA samarbeider om å ivareta medisinstudenter i utlandet? Vi anbefaler at utenlandsstudenter er medlem av begge foreninger, og tilbyr rabattert dobbeltmedlemsskap for dette. 

.