Norsk forening for ultralyddiagnostikk arrangerer kurs ved Clarion Hotell Energy i Stavanger. Det er både felles og parallelle sesjoner med hands-on trening, for muskel/skjelett er det i år fokus på hofteregion, IS-ledd, ankel og skulder. 

For påmelding se hjemmesiden til NFUD: http://gyroconference.event123.no/NFUD/Symposium2018/registration.cfm

På grunn av forsinkelser i anbud blir TNF Bio seminaret og resultat av anbud i mars og ikke i januar i år. Seminaret holdes i år på Scandic Nidelven hotell i Trondheim, frist for påmelding er 2.mars. Link for påmelding er i vedlegget. 

Viktig informasjon fra våre finske kollegaer som arrangerer SCR i 2018. Registrering åpner 15.januar 2018, erarly bird påmelding frist innen 15.juni. Frist for innsending av abstracts er 15.mars. Se nettsiden deres for mer informasjon!

http://scr2018.fi/

Bjørg-Tilde Fevang presenterte noe av høydepunktene fra årsrapporten for NorArtritt registeret på Julemøtet, og her er rapporten i sin helhet!

Siste nyheter

Ingen aktiviteter funnet

Kurskatalogen

Kommende kurs

Finn kurs:


Annonser

Her er presentasjonene fra både LIS-kurset og hovedkurset 2017. Vi legger disse ut så snart de er oss i hende. Dere må være innlogget på legeforeningens side for å få tilgang til PDF-filene, som her ligger som dokumentlenker nederst.