Smertemedisin er et eget kompetanseområde, og dr Hilde Berner Hammer ble fra styret i NRF valgt til å representere revmatologien i denne kompetansegruppen. Det skal i alt være 5 ulike kurs i Smertemedisin, derv 2-3 er meget revevant for revmatologer. Dette kurset er sendt til Dnlf og vil snart komme i kurskatalogen, men se på programmet vedlagt og sett av datoene!

Kontakt på mail HildeBerner.Hammer@diakonsyk.no ved spørsmål.

Onsdag 22.november braker det løs på Clarion Hotel og Congress Oslo Airport. Ta shuttlebuss nr 44 til hotellet. Vi er veldig stolte av kurskomiteens arbeide, gleder oss til et flott kurs, og hyggelig samvær! Det blir i tillegg til seminar (31 påmeldte), LIS-kurs (41 påmeldte) og hovedkurs (99 påmeldte) (se vedlagt program til alle tre kurs i denne saken) som vanlig årsmøte, i år med valg av nye styremedlemmer i NRF, og festmiddag med underholdning. Velkommen!

Revmatologisk avdeling Diakonhjemmet ved kursleder Hilde Berner Hammer og NRF ønsker velkommen til Sonoanatomi-kurs både rettet mot overleger i revmatologi og LIS med forskjellig grad av UL erfaring. Se vedlagt informasjon og program. 75 % hands on undervisning. Påmeldingsfrist 10.januar, via kurskatalogen:  https://legeforeningen.no/Community/kurskatalogen/Kurs/?coursenumber=32206

EUVAS (European Vasculitis Society) inviterer til sitt andre kurs. Det første ble avholdt i Cambrigde og var i følge Wenche Koldingsnes et meget bra kurs. Dette kurset skal omhandle både små- og storkarsvaskulitt, men også Bechet syndrom og storkarsaffeksjon ved fibro-inflammatoriske sykdommer. Det er ingen kursavgift. For informasjon og påmelding: 

http://events.lenagroup.eu/eve-lab/2017/euvas/

Siste nyheter

Ingen aktiviteter funnet

Kurskatalogen

Kommende kurs

Finn kurs:


Her er presentasjonene fra både LIS-kurset og hovedkurset 2017. Vi legger disse ut så snart de er oss i hende, på forhånd eller i løpet av kursdagene. Dere må være innlogget på legeforeningens side for å få tilgang til PDF-filene, som her ligger som dokumentlenker nederst. 

Annonser