Vintermøtet 2019

Kjære alle!

Det er nå mulig å melde seg på til vintermøtet i Norsk Endokrinologisk Forening. Møtet holdes på Scandic Hotell Lillehammer fra onsdag 6. mars til fredag 8. mars, fra lunsj til lunsj. De som skal delta på oppdateringsmøtet for Nasjonal Veileder i Endokrinologi fra 5-6. mars får egen epost med invitasjon til dette. Deler av møtet arrangeres sammen med miljøet for barneendokrinologi.  

Alle melder seg på via lenken https://axacoair.se/go?PAdEHGts

Du velger der selv hvilken kategori du faller inn under ved påmelding. 

OBS, frist for påmelding er 21.januar 2019. Etter dette kan vi ikke garantere at det er ledig rom på hotellet.

Søknader til Nils Normans Minnefond og Norsk Endokrinologisk Selskaps reisestipend sendes som PDF pr. e-post til andjoe@ous-hf.no innen 10. februar 2019. Husk at det også må legges ved et budsjett. Regler for fondene er lagt ut på vår hjemmeside under arkfanen «Medlemmer»: http://legeforeningen.no/Fagmed/Norsk-endokrinologisk-forening/   

Vi forsøker å la så mange som mulig få presentere sine kliniske eller vitenskapelige abstrakt muntlig. Spesielt oppfordrer vi yngre kollegaer til å sende inn et abstrakt. Abstraktet skal være maks en A4-side (400 ord). Alle som får antatt abstrakt kan søke foreningen om 1000 kr i reisestøtte.  

Abstrakt sendes innen 10. februar 2019 til Mikkel Pretorius mikpre@ous-hf.no

De som melder seg på får bekreftende epost etter påmelding.

Foreløpig program ligger vedlagt.

 Vi søker om å få møtet godkjent som tellende kurstimer for spesialitetene Endokrinologi, Indremedisin og Allmenn medisin. Slik at leger kan søke Fondene om refusjon av reise og oppholdsutgifter.

 Lillehammer ligger 1 time og 43 minutter med tog fra Gardermoen. Det er gangavstand fra togstasjonen til hotellet.

 Hilsen Anders på vegne av Vintermøte komiteen

 Mikkel Pretorius, Kari Lima, Cristina Olarescu, Per M Thorsby, Anders P Jørgensen