Om oss / About us

 

Norsk forening for klinisk nevrofysiologi (NFKNF)

Klinisk nevrofysiologi (KNF) er en egen spesialitet for leger, og disse sidene er laget først og fremst for foreningens medlemmer.
Foreningens formål er å fremme kjennskapet til klinisk og basal nevrofysiologi, blant annet ved undervisning og faglige møter, arbeide for spesialitetens utvikling og ivareta medlemmenes faglige og faglig-økonomiske interesser.

Hvis du vil lese mer om oss kan du klikke deg videre i høyre kolonne. Her finner du blant annet mer om foreningens lover, styre, utvalg og komiteer. 

Norsk forening for klinisk nevrofysiologi samarbeider med tilsvarende foreninger i de andre nordisk land. Dette kan du lese mer om ved å klikke på Nordisk samarbeid i menyen til høyre.

Norsk forening for klinisk nevrofysiologi er medlem av Hjernerådet , som har som formål å arbeide med saker av felles interesse for alle som har befatning med hjernesykdommer og/ eller studier av hjernefunksjoner. Les mer ved å klikke på linken over.

Vil du lese mer om hva Klinisk Nevrofysiologi er, hva de enkelte undersøkelsene går ut på, eller hvor i Norge du finner KNF-avdelinger finner du dette og mye mer ved å klikke deg frem i høyre kolonne.

 

Hvis du fortsatt har spørsmål er det bare å ta kontakt med nettredaktøren på e-post.