Skandinavisk CT kurs i Larvik

10. årlige skandinaviske CT kurs på Quality Hotell Grand Farris, Larvik/Vestfold, 24.-26. Januar 2018.

Skandinavisk CT kurs i Larvik

Det inviteres igjen til det årlige CT-kurset i Larvik. Etter flere års pause ble kurset gjenopptatt i 2016 med stor suksess. Kurset har som mål å være relevant både for radiologer og radiografer, ha godt anerkjente internasjonale forelesere, ha en intim atmosfære og legge til rette for hyggelig sosialt samvær med mulighet for nettverksbygging.

Kurset er kjent for å tiltrekke seg internasjonale foredragsholdere med solid faglig bakgrunn innen CT. Programmet i år er svært variert og inneholder   tips og triks til protokoller, anatomi og oppdatering innen diagnostisk avbilding. Tema er blant andre hjerte, lunger, onkologi, abdominale problemstillinger og forensisk radiologi. Håpet er at kurset skal stimulere til nytenkning og fagutvikling i tråd med internasjonale retningslinjer.

Tilleggsmål er å være det mest sosialt fornøyelige radiologiske kurset innenfor Norges grenser. Vi tilbyr vakre omgivelser i Larvik, og god stemning både på gallamiddag   og andre sosiale arrangement hvor både deltakere og foredragsholdere bidrar. Det blir god mat til frokost lunsj og middag, samt muligheter også for en liten tur eller trening for de som ønsker det. Kursets høye faglige nivå og uformelle sosiale profil medvirker til at foredragsholdere og deltakere kommer tilbake år etter år.

Mer info og påmelding her!

Seksjonsoverlege  Jon Olav Haugstvedt

Vel møtt på CT-kurs i Larvik!

Mer om emnene