CT kurs i Larvik

Sykehuset i vestfold arrangerer igjen CT-kurs på Quality Hotell Grand Farris i Larvik. Kurset holdes 25.-27.01.2017.


CT kurs i Larvik
Av Gunnar A. Schwebs
Overlege, Sykehuset i Vestfold

Nå er det igjen tid for registrering til lærerikt og spennende CT-kurs i Larvik. Kurset ble relansert i januar i fjor etter flere års pause. Radiologer og radiografer fra både inn- og utland deltok tradisjonen tro, med faglig tyngde i tillegg til mye sosial hygge og nettverksbygging.

Kurset har fokus på CT som modalitet. I fjor med store navn i det radiologiske miljøet som Mathias Prokop og Willi A. Kalender. Man kommer tett på foreleserne, da forelesningssalen rommer ca 100 personer. Det er lett å stille spørsmål både under og etter foredrag. Fokuset er hovedsakelig på nåtid, med utvikling av protokoller i tillegg til foredrag knyttet opp mot diagnoser og diagnosegrupper. Forelesningene om uroteliale tumores og diskusjonen som fulgte, inspirerte for eksempel oss ved SiV til å endre protokoll i pakkeforløp ved hematuri. Dette er jo litt av meningen med å holde kurset både for radiografer og radiologer, å stimulere til nytenkning og fagutvikling i tråd med internasjonale retningslinjer. Årets faglige program står ikke noe tilbake for fjorårets, her er noe for alle! Se programmet her!

Kurset har som tilleggsmål å være det mest sosialt fornøyelige radiologiske kurset innenfor Norges grenser. Larvik byr på vakre omgivelser og god stemning både på gallamiddag og etterfest hvor både deltakere og foredragsholdere bidrar. Det er god mat til frokost lunsj og middag, og dessuten muligheter også for en liten tur eller trening for de som ønsker det.

Mer informasjon og påmelding her!

Vel møtt på CT-kurs i Larvik!