Nasjonal legevaktskonferanse i Narvik

Narvik er vertskap for årets legevaktkonferanse. Konferansen, som har 255 påmeldte til nå, er en svært nyttig samarena for sykepleiere og leger. Programmet som ligger vedlagt treffer begge profesjoner, og er godkjent med 23 poeng som emnekurs/klinisk emnekurs i legevaktsmedisin.

Aktuelle temaer som tas opp er; det alvorlig syke barnet, pasienter fra andre kulturer, villmarksmedisin, rus og legevakt, telefonrådgivning på legevakt mm.

Første konferansedag er onsdag 7. september. Da blir hele konferansen tatt med på en togtur på den spektakulære Ofotbanen og vandrer 6 km langs Rallarveien ned til Rombaksbotn hvor Rallarenes sagnomsuste anleggsby lå. Ta med turklær og godt fottøy. Denne anledningen vil benyttes til en Workshop med teamet “Når ulykken er ute – hvem kan bistå helse, og med hva?” Forsvaret, Røde Kors, Norsk Folkehjelp, sivilforsvaret, brann, politi, Kystvakta, Redningssentralen m.fl. er invitert til å vise frem sine ressurser. Her vil det bli to forelesninger ute, middagsservering og underholdning ute i det fri i nordnorsk natur. På kvelden er det transport tilbake til Narvik med båt og buss.

Påmelding og mer info er på:www.legevaktkonferansen2016.no og www.legevaktforum.no