Nyheter

search

Periode

  • År: Måned:

47 sider. Side 1 av 3

Rekkefølge:

Høstseminar 16.-17. november 2018

Velkommen til fjells for årets Høstseminar på Pellestova. Vi møtes fredag kl 18.00 Tom Ole Øren, leder i AF, kommer med en liten statusoppdatering før det blir et kulturelt innslag ved musiker Camilla Granlien. Apretiffen serveres kl 19.30 og middagen kl 20.00 Se program lenger ned på siden.

Vi oppfordrer våre yngre leger til å melde seg på, vi ønsker så gjerne å ha dere med, for de av dere som er under 35 år koster det kun kr. 250,-

Derfor er jeg lege - God tilrettelegging fra kommunen

- Vi jobber godt med pasientene våre. Fastlegene på Skreia legesenter har såkalt 0-avtale, det vil si at per capita tilskuddet går til kommunen i sin helhet. Kommunen holder lokalene, ansetter og lønner medarbeiderne, og slik får vi anledning til å jobbe godt klinisk, sier Nora Langballe Rosseland, fastlege, Skreia legekontor.

Årsmøte Oppland legeforening 2018

Oppland legeforening inviterer til årsmøte på Nythun Høyfjellstue i Etnedal 15.-16. juni 2018 Påmelding innen 27. mai via e-skjema nederst på siden. NB ! Opplysning om at påmeldingen er kommet til mottaker skal komme opp på skjermen umiddelbart når skjemaet er sendt korrekt. Pålogging er ikke nødvendig. 

Kurs i gynekologi februar 2018 på Pellestova

Hold av dagene fra 15.-17. februar for å bli med på Klinsik Emnekurs i Gynekologi. Også denne vinteren skal vi tradisjons tro til fjells, men nytt av året er at vi skal til Pellestova. Vi ser frem til kurs, og som alltid har vi langt "friminutt" i forbindelse med lunch slik at vi kan nyte naturen til fots eller med ski på bena. Finværet er selvfølgelig bestilt. Påmeldingsskjema finner du nederst på siden om du benytter linken under. 

https://legeforeningen.no/lokal/oppland/kurs/Klinisk-emnekurs-i-Gynekologi/

Høstseminar 17.-18. november 2017

Det er tid for årets høstseminar i OLF. Også i år ønsker vi alle våre medlemmer velkommen til Pellestova. Vi møtes fredag kl 18.30 Vi hører kåseri ved Trond Markestad og får et kulturelt innslag før middag kl 20.00

Vi oppfordrer våre yngre leger til å melde seg på, vi ønsker så gjerne å ha dere med, for de av dere som er under 35 år koster det kun kr. 250,- 

Årsmøte Oppland Legeforening 2017

OLF inviterer, som i fjor, sine medlemmer til årsmøtesamling på Nythun i Etnedal, Valdres 9. - 10. juni 2017. Benytt anledingen til å treffe kolleger i uformelle og trivelige omgivelser ! Påmelding innen 24. mai via e-skjema nederst på siden. NB ! Opplysning om at påmeldingen er kommet til mottaker skal komme opp på skjermen umiddelbart når skjemaet er sendt korrekt. Pålogging er ikke nødvendig. 

Derfor er jeg lege - Forbedringsarbeid er meningsfylt

Å drive med forbedringsarbeid som lege gir oss en helt unik mulighet til å påvirke systemet, og dermed forløpet til mange pasienter. Det handler om å jobbe systematisk og målrettet over tid, sier Ane Kaurstad, LIS, Divisjon Gjøvik, Sykehuset Innlandet HF.

Kurs i infeksjonemedisin på Ilsetra februar 2017

Oppland legeforenings kurskomité arrangerer Klinsik Emnekurs i Infeksjonsmedisin på Ilsetra, Hafjelltoppen, 16.-18. februar 2017 Kurset er søkt godkjent med 17 timer i fagområde infeksjonsmedisin for videreutdanning og etterutdanning i allmennmedisin. Antall deltakere 45. For mer informasjon og påmelding via e-skjema : 

https://legeforeningen.no/lokal/oppland/kurs/Klinisk-emnekurs-i-infeksjonsmedisin/

Høstseminar 18.-19. november 2016

I år er høstseminaret lagt til Pellestova. Håper det er mange som har lyst til å ta turen til fjells. Vi starter fredagskvelden med kaffe, kulturelt innslag og apertiff før vi koser oss med god mat. Lørdagens program kan du lese mer om under. Og til slutt blir det kanskje tid og føre for en skitur før hjemreise ? 

Derfor er jeg lege - Legeyrket gir muligheter

Jeg har hatt veldig gode år sammen med kollegene på Kapp Legesenter. Vi har delt gleder og sorger gjennom mange år, sier Kari Sollien, fastlege, Kapp legesenter og leder i Allmennlegeforeningen.

Årsmøte Oppland legeforening 2016

OLF inviterer, i forbindelse med årmøtet, sine medlemmer til samling på Nythun i Etnedal, Valdres 10. - 11. juni 2016. Benytt anledingen til å treffe kolleger i uformelle og trivelige omgivelser ! Påmelding innen 24. mai via e-skjema nederst på siden. NB ! Opplysning om at påmeldingen er kommet til mottaker skal komme opp på skjermen umiddelbart når skjemaet er sendt korrekt. Pålogging er ikke nødvendig. 

Påmelding til vinterens Ilsetrakurs

Grunnkurs B går av stabelen 19.-23. januar mens Emnekurset i Hudsykdommer går fra 21.-23. januar. Program legges ut neste uke. Påmeldingsskjema ligger allerede klart, du finner info og skjema under fanen "kurs" over.

Høstseminar Ilsetra 13. - 14. november 2015

Vi har også i år gleden av å invitere dere til høstseminar i vakre, høstlige - og kanskje aller helst vinterlige omgivelser på Hafjell fredag 13.- lørdag 14. november 2015.

Ingvar Stokstad er årets Opplandslege!

Oppland legeforening avholdt sitt årsmøte på Maihaugen 10. juni. Årsmøtesaker ble gjennomgått, valg  ble avholdt . Høydepunktet var utdelingen av utmerkelsen «Opplandslegen 2015» til Ingvar Stokstad fra Gjøvik.

Innkalling til årsmøte i Oppland legeforening 10. juni 2015

Sted : Maihaugen, Lillehammer

Påmeldingsfrist søndag 7. juni -meld deg på via e-skjema nederst på siden. NB ! Opplysning om at påmeldingen er korrekt sendt skal komme opp på skjermen når skjemaet er sendt korrekt. Pålogging er ikke nødvendig. 

Emnekurs i Endokrinologi 10.-11. juni 2015

Kurskomitéen i Oppland legeforening inviterer til emnekurs i endokrinologi på Maihaugen. Dette i forbindelse med at OLFs årsmøte skal avvikles samme sted 10. juni kl 18.00 Mer informasjon om kurset finner du under fanen "Kurs" fra og med 6. mai.  Påmelding skjer utelukkende via elektroisk skjema som finnes nederst på siden. 

Tilfredshet og god omtale - til og fra avtalespesialistene på årets Ilsetraseminar

Tre timers innlegg og debatt om avtalespesialistene kan oppsummeres i stikkordene: gode, effektive helsetjenester, stor tilfredshet blant avtalespesialistene – og overraskelse over hvor få avtalespesialister vi faktisk har i Oppland. Her er det potensiale som ikke er utnyttet!

Høstseminar Ilsetra fredag 21.- lørdag 22. november 2014

Vi har også i år gleden av å invitere dere til seminar i vakre, høstlige – og kanskje aller helst vinterlige omgivelser på Hafjell;

Tema for lørdagens seminar ; Avtalespesialistene -hvor går vi ?

Vi starter som vanlig opp fredag kveld med kåseri og etterfølgende festmiddag.

I år har vi med oss Ida Marie Ringerud som skal kåsere om «Fremtidas legerolle».

Grunnkurs B EU-kurs 2

Er du interessert i å delta på Grunnkurs i fine fjellomgivelser på Hafjelltoppen ? Kurset får meget gode tilbakemeldinger både for faglig innhold/gode foredragsholdere, for et supert hotell med fine fasiliteter og god mat og for at det er lagt opp til lange lunchpauser som gir gode muligheter for turer i fjellet. Påmelding via e-skjema i egen sak under fanen "Kurs" på denne siden. 

Seminar og høstfest på Ilsetra 21.-22. november

Det har blitt en årlig tradisjon at Oppland legeforening innbyr til seminar og høstfest på Ilsetra!

Styret er i gang med planleggingen av årets seminar som finner sted fredag d. 21. og lørdag d. 22. november.

Vi er så heldige at Ida Marie Ringerud har takket ja til å kåsere over temaet "Framtidas legerolle" fradag kveld.

Lørdag formiddag settes i sin helhet av til å høre om og diskutere Avtalespesialistenes rolle i helsevesenet. Odd Gunnar Heitun, tillitsvalgt for praktiserende spesialister i Oppland legeforening og styremedlem, vil innlede. Vi jobber med å sette sammen et panel bestående av politikere, ledere innen spesialistehelsetjenesten, samt leger i avtalepraksis, allmennpraksis og sykehus. Det blir innledninger og etterfølgende debatt om avtalespesialistenes rolle, funksjon og framtid.

Når alt er på plass kommer vi tilbake med alle detaljer og påmeldingsskjema her på siden.

47 sider. Side 1 av 3