Legeforeningens Regionutvalg Midt-Norge i samarbeid med Helse Midt-Norge RHF har på ny gleden av å ivitere til helsepolitisk seminar!

Tid: fredag 6. desember kl. 10.00
Sted: Scandic Hell, Stjørdal

Årets tema er Helseplattformen, beredskap og katastrofer samt innovasjon/forskning.
Seminaret er søkt godkjent med 6 timer for alle spesialiteter.

Velkommen til en spennende dag!

 

I dag ble nytt styre konstituert og vi skal gjøre vårt beste for våre medlemmer!
Kurskomitéens leder har fått fast plass og vi gleder oss til samarbeidet.
Har dere innspill eller idéer, send gjerne en epost til styret eller vår organisasjonssekretær.

ARRANGEMENTET ER FULLTEGNET!!

Sør-Trøndelag legeforening ønsker våre medlemmer hjertelig velkommen til tapas og kveldstreff om pensjon i samarbeid med Danske Bank.

Tid og sted: tirsdag 5. november 2019 kl. 1730 i Danske Bank sine lokaler.
Adresse: Søndre gate 13-15.

"Normenn som nærmer seg pensjonsalderen aner ikke hvor mye penger de trenger som pensjonister. De sparer heller ikke til alderdommen".

Vi ønsker alle våre medlemmer et riktig godt valg!

Her er en oppsummering av vår helsepolitiske debatt som ble arrangert på Litteraturhuset i Trondheim med 90 påmeldte medlemmer.

En flott aften på Litteraturhuset da Sør-Trøndelag legeforening arrangerte helsepolitisk debatt, 20.august med tema «Min helse, hvem sitt ansvar?»

Sør-Trøndelag Legeforening arrangerte tirsdag 20. august helsepolitisk debatt på Litteraturhuset Sellanraa, med temaet «Min helse, hvem sitt ansvar?». Med toppet politikerlag i panelet, og en opplagt og ordfrisk Magne Nylenna som ordstyrer, var det duket for en interessant kveld.

I tillegg til Ap’s Rita Ottervik og Høyres Ingrid Skjøtskift, stilte Erling Moe (V), Mona Berger (SV), Ragna Vorkinnslien (RV), Ola Lund Renolen (MDG), Ingrid Marie Hildrum (KrF), Marte Løvik (Sp) og Tore Kristiansen (Frp).

 

Ingen aktiviteter funnet