Nå er ny brosjyre som omhandler legemiddelbruk og idrett tilgjengelig, den kan lastes ned her; https://antidoping.no/sitefiles/1/adno-olt-trykk.pdf. Den vil etter hvert også bli tilgjengelig i antidoping norges nettbutikk;  https://antidoping.norgesprofil.no/produktkategori/infomateriell/                  ( Felleskatalogen har i samarbeid med ADNO også utviklet en funksjon for bestilling av bekreftelse på legemiddelsøk. Les mer om saken her; https://antidoping.no/om-antidoping-norge/nyheter/nyhet-na-kan-du-fa-dokumentasjon-pa-ditt-legemiddelsok/.

Tid: 15.-16.nov 2018   Sted: Gardermoen

For mer informasjon se her.

Tid: 31.okt 2018   Sted: Ullevål stadion, Oslo

Seminaret er obligatorisk for leger og fysioterapeuter som vil bli autorisert som Idrettslege (NIMF) og som Idrettsfysioterapeut (FFI). Norsk Manuellterapeutforening NMF har også satt krav til antidopingkurs for sine medlemmer.

For mer informasjon se her.

NIMF og FIFA ønsker et bredt engasjement for idrettsmedisin. Vi vil med dette invitere og oppfordre de tallrike idrettsfaglige miljøene i Norge til å søke om å få arrangere Idrettsmedisinsk Høstkongress 2020.Det forberedende arbeidet til IMHK 2020 starter etter årets høstkongress som avholdes 9.-11.november i Bergen. Ta gjerne uforpliktende kontakt med folk i styrene for NIMF og FIFA for nærmere informasjon om fremgangsmåte og premisser. Fristen for å søke er 15.oktober 2018.

Ingen aktiviteter funnet