Nyheter

search

Periode

  • År: Måned:

56 sider. Side 1 av 3

Rekkefølge:

Case of the month februar 2019

Overlege Asbjørn Ødegård fra St.Olavs hospital deler månedens case med oss. 

NFIRs fond for forskning og etterutdanning

NFIR utvidet i 2017 mulighetene for å støtte sine medlemmer økonomisk. Også overleger kan nå søke. NFIR ønsker å støtte sine medlemmer i aktiviteter som forskning, kurs- og konferansedeltakelse, studiereiser og hospitering, og håper på mange gode søknader. Vi  ønsker å bidra til fagelig vekst og utvikling gjennom denne nye ordningen.

Artikkel om intervensjon på Kirurgen.no

Nettstedet Kirurgen.no har nylig publisert en aktuell artikkel om intervensjon, skrevet av overlege Dan Levi Hykkerud. Artikkelen tar for seg behandling av perifer karsykdom med vekt på endovaskulære teknikker. Dan Levi Hykkerud er radiolog og ansatt ved Akershus Universitetssykehus. Lenke til artikkelen finner du her:

Case of the month januar 2019

Case of the month september 2018

Dan Levi Hykkerud og Anton Nyquist fra AHUS deler månedens kasus med oss.

Årsmelding NFIR 2017-18

Årsmelding for NFIR 2017-18 legges frem på årsmøtet i Tønsberg 300818.

Her kan du lese årsmeldingen.

NFIR høstmøte 2018

Årets NFIR høstmøte 2018 går tradisjon tro av stabelen på Klubben Hotell i Tønsberg, 30.-31. august.

Tema for årets program er aortaintervensjoner, vasculær slagbehandling og kvalitetsarbeid i intervensjonsradiologi. Se oppdatert program her: Høstmøte NFIR 2018 siste2.pdf

Utover det faglige programmet blir det som vanlig æresmedlem utnevnelse, årsmøte og sosialt samvær, inkludert festmiddag torsdag kveld med innlagt underholdning.

Så ingen grunn til å nøle - be sjefen om fri, og meld deg på her:

http://www.moduladb.no/htl_kurs/pamelding.aspx?kursnr=30082018

 

Case of the month februar 2018

Kollega Sigve Lye ved SUS deler et fint kasus med oss denne vintermåneden. Det arbeides med forbedring av slagbehandlingen i Norge, der intervensjonsradiologene er og blir en viktig brikke. Endovasculær slagbehandling skal i årene fremover gjøres mer tilgjengelig for en større del av befolkningen, og flere av NFIRs medlemmer vil være med på å tilby metoden.  Månedens kasus  er et illustrativt eksempel på hvor potent nevrointervensjon kan være

NFIRs fond for forskning og etterutdanning

NFIR utvidet i 2017 mulighetene for å støtte sine medlemmer økonomisk. Også overleger kan nå søke. NFIR ønsker å støtte sine medlemmer i aktiviteter som forskning, kurs- og konferansedeltakelse, studiereiser og hospitering, og håper på mange gode søknader. Vi  ønsker å bidra til fagelig vekst og utvikling gjennom denne nye ordningen.

Julenummer 2017!

Våre gode kollegaer i Fredrikstad serverer i år fint julenummer, med rubor, calor og sang! Listen legges nå høyt for SUS, som står for case-of-the-month-tur i februar!NFIR-styret ønsker alle medlemmer en lun endovasculær adventstid. Takk til Fredrikstad / Kalnes for årets julenummer!

Case of the month november 2017

Jon Egge fra Haugesund har laget en fin kasuistikk om behandling av fokalt aneurysme i aorta.

4. Nasjonale Konferanse om Hjertet og Hjernen

Se program og påmelding på www.hjertetoghjernen.no

Diplom til NFIRs æresmedlemmer på høstmøtet

Våre fire æresmedlemmer fikk utdelt diplom under årets høstmøte i Tønsberg.  De utnevnte bidro tilbake med artige foredrag om foreningens tidlige år, og med kuriøse historier under festmiddagen. Les mer om æresmedlemmens bidrag til NFIR og deres yrkeskarriere under egen fane oppe til høyre på siden.

NFIR årsmelding 2016-2017

Vår leder Knut Haakon Stenseth har forfattet årsmelding for NFIR 2016-2017

Case of the month mai 2017

Våre kollegaer Pat Manoharan og Eric Zimmermann på Hamar viser i månedens kasus at de kvalifiserer for tittelen grenspesialister. Fint case om bilateral iliac branched stentgraft!

Påmelding og program NFIR høstmøte 2017

Årets NFIR høstmøte går av stabelen på Hotell Klubben i Tønsberg 31.august - 1. september. Nå foreligger programmet! Det blir flere internasjonale forelesere om vasculær og non-vasculær intervensjon. Se lenke oppe til høyre på siden.

Case of the month mars 2017

Våre kollegaer i Tønsberg har månedens kasus - krevende ØH-EVAR.  Godt samarbeid og godt håndtverk, lekkert lagt frem i Prezi-format. Presentasjonen finner du her. Takk til Jørg Geisler et al!

NFIRs fond: ny søknadsfrist og nye muligheter!

NFIR har nå utvidet mulighetene for å støtte sine medlemmer økonomisk. Også overleger kan nå søke. NFIR ønsker å støtte sine medlemmer i aktiviteter som forskning, kurs- og konferansedeltakelse, studiereiser og hospitering. NFIR håper på mange gode søknader. Vi  ønsker å bidra til fagelig vekst og utvikling gjennom denne nye ordningen.

Case of the month februar 2017

Ulrik Carling et al kommer denne måneden med et fint kasus - rett fra leveren. Presentasjonen finner du under overskriften Case of the month.NFIRs barndom - om stiftelsen av vår forening

I forbindelse med NFIRs 20-års jubileum nedtegnet vårt rykende ferske æresmedlem fra 2016, Staal Hatlinghus, litt om stiftelsen av NFIR. Interessant lesning om vår nære historie, og om gode kollegaer som brant for sitt fag. 

56 sider. Side 1 av 3